ŞANLIURFA / AKÇAKALE - Deniz İlkokulu

Ara

Anasınıfımız ve ilkokul sınıflarımız ile yerli malı kullanımının önemini vurguladık, etkinlikler ile bu değerlerimizi pekiştirdik.

Ara

Atamızı saygı ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını onur ve gururla kutlarken, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı,  rahmet ve özlemle anıyoruz.

May

Deniz İlk-Ortaokulu olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramımızı kutladık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 101. yıl dönümünde İstiklal Marşımızı okuyup marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy'u minnet ile anarak törenimizi gerçekleştirdik.

Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Deniz'de Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası tüm sınıflarımızda haftanın önemine  vurgu yapılarak  kutlandı.